Test: BMW M850i xDrive Gran Coupé

BMWs stiligste?

BMW M850i Gran Coupé ypper seg ikke ikke bare mot det beste Porsche og Mercedes-AMG, men også mot sin egen familie. Er dette BMWs stiligste bil noensinne?

BMWs COUPE-FLAGSKIP: Nye BMW 8-serie Gran Coupe tar opp kampen mot Audi A7, Mercedes-AMG GT63 og Porsche Panamera. Foto: Jamieson Pothecary
BMWs COUPE-FLAGSKIP: Nye BMW 8-serie Gran Coupe tar opp kampen mot Audi A7, Mercedes-AMG GT63 og Porsche Panamera. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«En gentleman er en mann av overklassen, fint tenkende og hensynsfull med høyt utviklet æresfølelse og en viss kultur i sin ytre opptreden», står det i Det Store Norske Leksikon. Bytter du ut ordet gentleman med GT og mann med bil, har du en utmerket beskrivelse av dagens testbil. BMW M850i xDrive Gran Coupé.

Slankekur

BMW M850i Gran Coupé ble vist for første gang på Frankfurt bilmesse (IAA) i september. En firedørs GT (gran turismo) versjon av 8-serie coupé med realistisk plass nok til fire voksne. Vi synes den så helt episk ut, og mener Gran Coupéen til og med overskygget det som skulle være deres høydepunkt på messen, BMW Concept 4.

For å få til to ekstra dører og bakseteplass som ikke er forbeholdt kortvokste yoga-eksperter, har BMW gitt 8-serien en heftig vokse-kur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer