Norgesferie

Bobil for nybegynnere

Bli kjent med bobilen sammen med oss!

Har du lyst til å leie bobil, men har aldri vært inne i en, eller sett inn i en før? Bli med på denne kjappe omvisningen og se om dette er noe for deg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss kommer til å feriere i Norge i sommer og vi vet lite om hvilke retningslinjer man får for hotell eller campingplasser. Mange forventer fulle overnattingssteder og trengsel på turistattraksjonene.

Og det har aldri vært større interesse for leie av hverken hytter eller båter på finn.no. Midt oppi dette kommer bobilen opp som et svært fristende alternativ.

Uansett hvilke feriedestinasjoner du vil oppsøke innenfor landets grenser, kan de være rett utenfor døra di når hytta har ratt, motor og hjul. Derfor har vi lånt en bobil, for å se nærmere på hva man kan forvente.

Tre kategorier

En viktig ting å tenke på aller først, er at bilen ikke er registrert for flere enn det er setebelter til, selv om det er sengeplasser og seter til flere. Utover dette er det greit å være klar over at bilene finnes i et utall varianter, men de kan deles opp i tre hovedgrupper.

City bobiler: De ser ut som vanlige varebiler utvendig, men med full innredning inni. Samme produsent leveres i flere lengder og interiørløsninger. Det kjekkeste alternativet om du vil ha en snerten bil som er enkel å parkere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer