Bobil-luksus til 3,3 mill.

Sjekk ekstravagansen selv, på Lillestrøm i helga.

CARAVANMESSE PÅ LILLESTRØM: Årets dyreste på årets caravanmesse: Concorde Liner 1140. Foto: Per Ervland
CARAVANMESSE PÅ LILLESTRØM: Årets dyreste på årets caravanmesse: Concorde Liner 1140. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere skrevet om årets store (og mest luksuriøse) nyhet på årets Düsseldorf-messe, som er verdens største i sitt slag: Futuria sports&spa med takterrasse og boblebad på taket.

Denne nyheten kommer ikke til årets caravanmesse på Lillestrøm, men det betyr ikke at den mangler på luksusalternativene likevel.

Concorde Liner 1140, som du kan se bilde av på toppen av artikkelen, er årets dyreste messenyhet på Lillestrøm. Du kan se flere bilder av herligheten i bildeserien nedenfor. Før du begynner å glede deg for mye, vil vi opplyse at prisen ligger på cirka 3,3 millioner kroner.

Er du fremdeles med?

- Sikker på at den vil selge

Fjorårets dyreste var Concorde Liner 990ms, altså lillesøstera til Concorde Liner 1140. 990-en hadde en prislapp på 2,8 millioner kroner i fjor.

- Vi har solgt 40 Concorder hittil i år, og to 990. Jeg er helt sikker på at vi kommer til å selge denne også, sier Jarle Undland hos Arve Opsahl AS.

- Dette er den største bilen vi noengang har hatt på messa, sier Undland videre.

1140 er bygget på et 12 tonns chassis, og du må ha førerkort klasse C for å kunne kjøre den. Du trenger imidlertid kun klasse B-førerkort for å kjøre "følgebilen" du har plass til i garasjen i buken på denne bobil-bussen. For selvsagt må du ha plass til et litt nettere kjøretøy når du skal på tur med denne; Concorde Lineren er ingenting å sightsee i små, pittoreske italienske landsbyer med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer