Bobilen over alle bobiler?

Det sier litt når en bobil kan leveres med peis. Ja, peis.

MEN HVA SKAL EN SI OM DESIGNET? Marchi Mobiles luksusbobiler er ikke bare spektakulære på innsiden - også utsiden bærer preg av å være klekket ut av noen særs originale hoder. Foto: Produsenten
MEN HVA SKAL EN SI OM DESIGNET? Marchi Mobiles luksusbobiler er ikke bare spektakulære på innsiden - også utsiden bærer preg av å være klekket ut av noen særs originale hoder. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av de viktigste kildene til språklig nyskapning og fornyelse er bobilene. Det finnes ingen grenser for hva jeg andre bilister kan finne på å lire av seg etter tre svært langsomme kilometer bak en hvit, tyskregistrert doning med sykkel på hengerfeste og kano på taket.

Det er mulig det stiller seg annerledes hvis du havner bak Marchi Mobiles eleMMent, først og fremst fordi du klør deg i hodet mens du febrilsk forsøker å finne ut nøyaktig hvilken planet eleMMent ble sendt fra.

Mer enn lang nok

Eksteriøret er med andre ord oppsiktsvekkende nok til å fortjene nesten all oppmerksomheten, der med sitt enorme førerhus og nesten science fiction-aktige frontrute ikke er helt ulikt noe en kunne funnet i for eksempel Star Wars.

Bilen er over 12 meter lang, og selv om parkerings- og navigeringsbiten garantert bil by på utfordringer for selv erfarne bobilturister, markedsføres den også som potensielt markedsføringsverktøy, for ikke å snakke om hvor gøy et rockeband på turné kan ha det med denne kjempen på veien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer