Bompenger i Norge

Bompengemotstandere slår seg sammen og varsler felles front

Ønsker å samle flest mulig.

MOTSTANDERE: Cecilie Lyngby, i midten, er godt fornøyd med at de inngår samarbeid med Bomfritt Norge: Her under demonstrasjon i Oslo i 2017. Foto: Terje Pedersen/NTB scanpix
MOTSTANDERE: Cecilie Lyngby, i midten, er godt fornøyd med at de inngår samarbeid med Bomfritt Norge: Her under demonstrasjon i Oslo i 2017. Foto: Terje Pedersen/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en felles pressemelding onsdag varslet organisasjonene Bomfritt Norge – NOK er NOK og Ja til miljø, nei til økte bompenger i Oslo at de inngår samarbeid. Organisasjonene er to av Norges største for personer som er motstandere av bompengeordningene i landet.

Jan Ove Sikveland, nestleder og pressetalsmann for Bomfritt Norge, sier i pressemeldingen at de helt siden oppstarten høsten 2018 har jobbet med å finne aktuelle samarbeidspartnere i Norge.

« I dag finnes det mange lokale motstander-grupper, og Bomfritt Norge jobber målrettet for å samle gruppene som finnes i Norge for å samle flest mulig for å stå som en felles front. Vi er derfor svært glad for at JA til miljø, NEI til økte bompenger i Oslo inngår samarbeid med Bomfritt Norge», sier han.

Ja til miljø, nei til økte bompenger er den største protestgruppen på Østlandet og har over 42.000 medlemmer i Facebook-gruppen.

Cecilie Lyngby, leder i gruppen, som i oktober i fjor ble bøtelagt etter en kjør-sakte-aksjon i Oslo, sier i pressemeldingen at hun er glad for samarbeidet og at de vokser i omfang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer