Opel Ampera-e:

Bør parkeres utendørs etter lading

Bilforhandler Bertel O. Steen ber eiere av bilen Opel Ampera-e om å parkere utendørs etter lading og å ikke lade om natten på grunn av brannrisiko.

LADING: Eiere av Opel Ampera-e blir anbefalt å parkere bilen utendørs på grunn av brannrisiko. Foto: REUTERS/Benoit Tessier
LADING: Eiere av Opel Ampera-e blir anbefalt å parkere bilen utendørs på grunn av brannrisiko. Foto: REUTERS/Benoit Tessier Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skjer etter brann i to biler av typen Chevrolet Bolt i USA. Chevrolet Bolt blir solgt under navnet Opel Ampera-e i Europa.

Pressekontakt for Opel hos bilforhandleren Bertel O. Steen i Norge, Stein Pettersen, sier til Teknisk Ukeblad at de ikke kjenner til noen branntilfeller med Ampera-e i Norge, men at de ut fra et føre var-prinsipp også anbefaler at bilene parkeres utendørs etter at de er ladet.

– Til tross for at det ikke har vært noen kjente tilfeller i Norge eller Nederland der så godt som samtlige Ampera-e befinner seg, må vi følge anbefalingen som er gitt fra produsenten – i dette tilfellet GM, sier Pettersen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer