Brabus B63 S: Mye av det gode

ESSEN (DinSide Motor): Brabus viser en ny versjon av E63, nemlig B63 S. Dette er en rimeligere bil i forhold til V12-konverteringene og den var trekkplasteret til merket på Essen Motorshow.

Brabus B63 S: Mye av det gode
Publisert
Sist oppdatert

Brabus har vist en "forbrukerversjon" av E63 AMG. Fra før har Brabus allerede laget en versting som går under navnet "den sorte baron". (Den med tildekkede bakhjul.) Det blir for dyrt og spesielt.

Dette blir da i så måte en noe enklere pakke som gjennomføres uten noen større inngrep. Her beholdes motoren i hovedsak som den er, men blir utstyrt med noe ny "hardvare" i tillegg til "blautvare".

Motoren er kun utstyrt med sportsluftfilter og "freeflow" katalysator og ny motorstyring. På bakakselen er det montert en limited slip differensial med 40 prosent sperring mellom bakhjulene.

I tillegg kommer styling, felger og mer optiske elementer.

Samme effekt

6,2-literen fra Mercedes E63 som i utgangspunktet yter 525 hestekrefter ender dermed opp på 555 hestekrefter og 650 newtonmeter. 0 til 100 går unna på 4,3 sekunder, og toppfarten stoppes på 320 kilometer i timen. Felger kan leveres i både 18, 19 og 20 tommer og denne bilen har 20-tommere. Dekkene er i dimensjonen 245/30-20 foran og 295/25-20 bak.

Forbruket er oppgitt til en 1,26 liter per mil ved blandet kjøring. Det resulterer i et CO2-utslipp på 295 gram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.