Brabus iBusiness 2.0 - svimlende raskt kontor

Dette Mercedes-baserte rullende kontoret slår alt så langt.

Foto: Brabus
Foto: Brabus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne bilen er ganske spesiell. Ifølge Brabus er dens multimediasystem det første som er basert på iPad 2. Bilen heter Brabus iBusiness 2.0.

10 km/t mer

Det betyr at forgjengeren, som vi skrev om i september i fjor, nå er passé. Toppfarten på versjon to er for øvrig økt med 10 km/t - til elektronisk begrensede... 350 km/t! Dette er utvilsomt verdens raskeste kontor.

iPad ruler

Nettbrettet kontrollerer bilens underholdnings- og informasjonssystem samt høyhastighets Internett-forbindelse. Mercedes' eget Comand-kontrollsystem tas også over av iPad-en fra baksetet. Med brettets integrerte kamera er det også mulig å avholde videokonferanse på farten.

iPad 2 er i forbindelse med en Mini Mac som tjener som systemets sentrale hjerne. Denne maskinen har sin plass i en elektrisk manøvrerbar skuff i bagasjerommet under hattehyllen.

Ekstra monitor

Dette kjøretøyet har nok vært mange lederes hemmelige drøm og kan nok utvilsomt hjelpe til å effektivisere forretningsverdenens elite - som ikke alltid er spesielt teknologikyndige. En 15,2-tommers TFT-skjerm som tilleggsmonitor er tilgjengelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer