Brabus slår til mot AMG

Noen kjenner ingen begrensninger.

Brabus slår til mot AMG
Publisert
Sist oppdatert

Selv om den har stjerna i grillen så er ikke SLS en Mercedes-Benz, men en AMG. AMG var tidligere en privat bedrift som foredlet Mercedes-Benz sine biler. Så gode var de at Mercedes en dag kjøpte opp hele foretaket. Når den nye supersportsbilen SLS skulle lages, så fant Mercedes det helt naturlig at bilen skulle produseres fullt og helt av AMG, ikke av Mercedes for så å videreforedles av AMG. Resultatet er som et monument på fire hjul å regne, og anses som det ypperste av det ypperste.

SLS prøvekjørt

Alle gode ting er tre

Nå har en tredje aktør kommet på banen, for AMG var aldri helt alene om å foredle Mercedes. Brabus har i lang tid holdt på med det samme, og nå er de ikke snauere enn at de går AMG i sømmene og fortsetter der AMG slapp da de ferdigstilte SLS. I god tradisjon fra Brabus pleier dette å gi enorme resultater. Denne gangen har de derimot valg å ta seg god tid, så god tid at det bare er stylingen, chassiset og eksosanlegget som er ferdig. Motoren er fortsatt under utvikling, og det skal bli spennende å se hva som kommer ut av det.

LES: Verdens heftigste elbil? Elversjonen av SLS besøkte Norge tidligere i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer