Brabus SLK 6.1

Brabus er til for de som aldri får nok. Brabus har noe for de fleste Mercedes-modeller og gjør dem både raskere og dyrere.

Publisert
Sist oppdatert

Brabus har alltid markert seg som AMG-knusere. Det samme gjelder for denne SLK-modellen som har fått en 6,1-liters motor. Det er en hel del større enn SLK 55 AMG som har en 5,5-liters motor.

AMG: En fin begynnelse

Utgangspunktet for denne motoren er nettopp SLK 55 AMG. Brabus har tilført både større slaglengde og større boring. SLK 55 AMG har 360 hestkrefter og Brabus har lagt på 85 hestekrefter ekstra. Brabus henter ut 445 hestekrefter ved 6.000 omdreininger. Dreiemomentet befinner seg også i den øvre enden av skalaen, 635 newtonmeter. Den nye syvtrinns automatkassen er modifisert for takle motoren, og 0 til 100 kilometer timen går unna på 4,3 sekunder. Toppfarten er "politisk korrekt" begrenset til 305 kilometer i timen.

Også for SLK 200

Brabus har også en kur for den noe billigere SLK 200 Kompressor. I utgangspunktet har SLK 200 163 hestkrefter og pakken fra Brabus vil hente ut ytterligere 30 hestkrefter.

I tillegg til utstyr for motorrommet kan også bilene leveres med diverse styling og felger. Eksosanlegg i rustfritt stål hører også med for få fullt utbytte av motorombyggingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer