Brukervennlig ruteplanlegger

Ruteplanleggeren på Gule Sider har mange bruksområder og er blant de mer praktiske vi har prøvd.

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes en rekke gratis ruteplanleggere ute på nettet, men brukervennligheten er dessverre sterkt varierende. Planleggeren på Gule Sider derimot, lar seg bruke av de fleste - uavhengig av geografi- og IT-kunnskaper. I tillegg er den rask og relativt stabil.

Løser mange oppgaver

Gule Siders planlegger har en viktig begrensning - den omfatter kun Norge. Til gjengjeld er bruksområdene mange. For eksempel kan planleggeren brukes til å finne veien til hytten du er invitert til, eller å finne veien til en slektning som har flyttet til en annen by. Lurer du på hvor en flyplass ligger i forhold til konferansehotellet? Eller hvor bruktbilforhandleren med den fristende annonsen holder til? Planleggeren sørger for at svaret bare er noen sekunder unna.

Kartsøk

Gule Sider har satset på to forskjellige hovedfunksjoner - kartsøk og kjørerute. Gjennom kartsøket kan du angi en hvilken som helst adresse og får deretter opp et kart som viser deg hvor gaten, stedet eller kommunen befinner seg. Du har også muligheten til å klikke direkte på Norges-kartet og på den måten gjøre deg kjent med ulike geografiske områder. Med utgangspunkt i oversiktskartet over hele landet er man aldri mer enn seks klikk unna en hvilken som helst gate i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer