Brukervennlig ruteplanlegger

Ruteplanleggeren på Gule Sider har mange bruksområder og er blant de mer praktiske vi har prøvd.

Publisert
Sist oppdatert
Brukervennlig ruteplanlegger

Brukervennlig ruteplanlegger

  1. Store bilder


Det finnes en rekke gratis ruteplanleggere ute på nettet, men brukervennligheten er dessverre sterkt varierende. Planleggeren på Gule Sider derimot, lar seg bruke av de fleste - uavhengig av geografi- og IT-kunnskaper. I tillegg er den rask og relativt stabil.

Løser mange oppgaver

Gule Siders planlegger har en viktig begrensning - den omfatter kun Norge. Til gjengjeld er bruksområdene mange. For eksempel kan planleggeren brukes til å finne veien til hytten du er invitert til, eller å finne veien til en slektning som har flyttet til en annen by. Lurer du på hvor en flyplass ligger i forhold til konferansehotellet? Eller hvor bruktbilforhandleren med den fristende annonsen holder til? Planleggeren sørger for at svaret bare er noen sekunder unna.

Kartsøk

Brukervennlig ruteplanlegger


Gule Sider har satset på to forskjellige hovedfunksjoner - kartsøk og kjørerute. Gjennom kartsøket kan du angi en hvilken som helst adresse og får deretter opp et kart som viser deg hvor gaten, stedet eller kommunen befinner seg. Du har også muligheten til å klikke direkte på Norges-kartet og på den måten gjøre deg kjent med ulike geografiske områder. Med utgangspunkt i oversiktskartet over hele landet er man aldri mer enn seks klikk unna en hvilken som helst gate i Norge.

Ruteplanleggeren

Brukervennlig ruteplanlegger


Den andre hovedfunksjonen er selve ruteplanleggeren. Ved å taste inn startpunktet og målet for reisen, får du opp et kart som viser reiseruten. Kartet er dynamisk og ved å klikke på kartet kan du zoome deg inn på ruten.

I tillegg får du opp en grundig, skriftlig rutebeskrivelse. Beskrivelsen forteller deg i detalj hvilke veier du skal følge og når du skal ta av. Ved å klikke på en knapp kan man snu kjøreruten og får da opp en tilsvarenende beskrivelse av hjemveien. Ved å klikke på en annen knapp får man opp en uskriftsvennlig versjon. I tillegg kan reiseruten enkelt sendes til venner og bekjent per epost.

Gule Siders reiseplanlegger finner du her.

Store bilder finner du her.

Relaterte artikler:

  • Her finner du flere ferie- og turtipsartikler
  • Her finner du våre produkttest-artikler
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer