Bruksmuligheter

Coaster 800 er en båt som egner seg til mye. Innredningen består av mange praktiske detaljer det bidrar til at den kan brukes til det meste. Motorvalget avgjør også hva båten egner seg best til.

Publisert

Er du på jakt etter en eksklusiv og komfortabel fritidsbåt er Coaster 800 et av de bedre valgene du kan gjøre. Utvendig er det masse plass og kabinen rommer det mest prekære du har behov for i løpet av en helg.

Turkjøring

Det høyeffektive skroget er som skapt for å kjøres med, stødig og retningsstabilt er to ord som sammenfatter hovedinntrykket. To personer har god skjerming og du kan holde godt tempo over lengre distanser. Er det flere personer om bord mangler disse vindskjerming slik at hastigheten må litt ned.

Dykking og vannsport

Stor selvlensende dørk gjør at det ikke er noe problem å bedrive et aktivt sjøliv. Vann og søle som blir med opp i båten renner ut gjennom effektive dreneringshull i dørken. Badeplattform gjør det lekende lett å komme seg opp og ned i vannet, og dusjen er fin til å skylle salt av kropp og utstyr (dykkerutstyr).

For de som liker vannski, wakeboard og lignende er Coaster 800 meget anvendelig, men vi tror ikke denne motoren er den mest gunstige løsningen.

Solskinnsbåt

Coaster 800 egner seg helt klart best til solskinnsturer. Motordekselet bak er en suveren solplass og tykke puter i behagelig stoff gjør at livet kan nytes i fulle drag på varme dager. Under kjøring kan du sette på plass ryggstøttene og vips har du en sofa som rommer tre til fire personer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer