Bruksmuligheter

Hva bruker man en Goldfish 21 Sport til? Det ligger i navnet.

Som navnet tilsier: Goldfish 21 Sport er en sportsbåt. Og som sportsbåt kommer gullfisken fra Drøbak raskt til sin rett. Farts- og akselerasjonspotensialet gjør båten utmerket for de vannskifrelste. Applaus gir vi også for vannskikroken akter.

Sørlandet, tur-retur

Navnet røper mye om Goldfish 21 Sport, men ikke alt. For i motsetning til andre sportsbåter har konstruktørene gjort en rekke kompromisser i konseptet: Båten er ikke en ren sportsbåt, den er behagelig og komfortabel like mye som den er rask. Den er også både lettkjørt og sjødyktig. Derfor duger også båten godt til både kortere og lengre turer i skjærgården. Har du råd til bensinregningen kan derfor båten være et alternativ til bilen når du skal besøke hytta på Sørlandet.

Dyr fisk

En stabil båt med gode sitteplasser og fiskestangholdere, som Goldfish 21 Sport, er unektelig også en meget god fiskebåt. Men hvem kjøper en bensinsluker til over 300.000 kroner for å ta med svigerfar på noen korte fisketurer ut i fjorden?

Konklusjonen blir at Goldfish 21 Sport ikke har et vidt spekter av bruksmuligheter. Det er først og fremst en sportsbåt, men samtidig også med andre latente egenskaper. Men den gir seg da heller ikke ut for å være noe mer enn det den er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer