Bruksmuligheter

Over 350.000 norske kroner var vårt eksemplar av 2052 Capri LX priset til. Summen har et hav av bruksmuligheter. Men har båten det?

Daycruiser, Weekendcruiser, eller overnighter. Amerikanerne har også mange navn på sine kjære barn. Her i Norge er vel denne typen båt best kjent som det førstnevnte – En daycruiser. Bayliner Capri 2052 er imidlertid ikke bare en båt for de korte dagsturene, den byr også på overnattingsmuligheter.

Overnatting eller bagasje?

Eller gjør den det? Den vesle sengeplassen foran i båten har spist opp all stuveplassen. Enten får du slenge bagasjen inn i kabinen eller så må du la den bli igjen hjemme. Noen vil kanskje innvende at bagasjens volum ofte er proporsjonalt med seilasens varighet. Vi er ikke uenig, men Bayliners konstruktører har tydeligvis tenkt annerledes: Sengeplass eller bagasjeplass! Enten eller.

Familiebåt

Det er under kortere dagsturer Capri 2052 kommer til sin rett. Den råsterke motoren gjør båten egnet til sportslige aktiviteter som for eksempel vannski. To av stolsettene kan dessutten slåes ut slik at du ved et trylleslag har skapt to solsenger. Ellers har Bayliner tenkt på familieverdier ved å konstruere båten med et høyt fribord, slik at de minste ikke skal falle over bord. Også badeplattformen akter vil nok falle i smak hos de yngste. Vi savnet derimot bordplass. Men i følge importøren kan problemet løses til en pris av 3.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer