Bruksmuligheter

En jeep kan brukes til så mangt, selv om den er småvokst.

En av tankene i jeep-konseptet er å konstruere en robust flerbruksbåt, en båt som tåler å brukes og samtidig ikke trenger all verdens vedlikehold eller tilsyn. Bever 445 oppfyller klart de to siste kravene: Båten virker kompakt og solid. Og når du har lagt til kai for kvelden er det bare å kneppe av det praktiske putesettet, og deretter la den seile i sin egen sjø.

Mangfold av muligheter

Når det gjelder bruksområdene begrenses flerbrukspotensialet av Bevers størrelse. Likevel byr mulighetene seg frem:

Liker du å fiske fungerer de tre sitteplassene foran i båten utmerket. Du sitter kanskje ikke som en keiser, men komfortabelt nok for en kort fisketur. Båter på under 15 fot, og med relativt sett spiss V-bunn som Bever, kan imidlertid virke litt ustøe når de ligger rolig i vannet. Dette kan føles ubehagelig, men det er neppe grunn til å kontakte Hovedredningssentralen.

Nyheten fra Bever gir deg også muligheter for en forfriskende dukkert. Med badetrapp bak og lavt fribord er båten lett å komme seg opp i etter nærkontakt med det våte element. Her, som ved fiske, husk at båten er liten og en tanke ustø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer