Bruksmuligheter

Skibsplast 555 HT fremstår som en typisk flerbruksbåt, egnet til seiling i skjærgården, med eller uten overnatting, så vel som sport og fiske. Faller 555 HT mellom flere stoler, eller har den mange ben å stå på?

En flerbruksbåt er ikke perfeksjonert for ett bruksområde. Jeg kjenner flere båter som er mer egnet både til fiske, overnatting og sport enn Skibsplast 555 HT. Spørsmålet blir om båten ivaretar de forskjellige bruksmulighetene på en tilfredstillende måte, i sitt forsøk på å appellere til mange forskjellige brukere.

Turbåt

Som en turbåt for et par eller mindre familier er Skibsplast 555 HT et funn. Lavt bensinforbruk, støysvak, sjødyktig og med alle nødvendige fasiliteter (solseng, bord og badetrapp). Du kan også overnatte uten å måtte hive alt som lukter av komfort på sjøen. Svært få båter på denne størrelsen som kan tilby det samme.

Kalesjen, som nok ikke er en fryd for øyet, er romslig og robust. Derfor forblir turen lun og tørr, selv om værgudene slår seg vrange.

Fisken

Som fiskebåt har også nyheten fra Evje sitt potensial. Dørken er lett å gjøre ren, det samme er sitteplassene i cockpiten. Det er heller ingen hemmende benker som hindrer deg å stå ved ripa å nappe i snøret.

Sport

Som sportsbåt er nok ikke Skibsplast 555 HT det ideelle valget. Men muligheten er der: Blant annet er 555 HT relativt lettplanet og med en toppfart på drøye 30 knop kan også vannskientusiastene oppnå en viss tilfredsstillelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer