Bruksområder

Walk Around konseptet kombinerer skjærgårdsjeepen og daycruiseren. Resultatet blir en fleksibel båt, med mange bruksmuligheter.

Er det mulig å inkorporere daycruiserens komfort og overnattingsmuligheter i en skjærgårdsjeep? Javist. Men man står også i fare for å ruinere det beste ved begge konseptene. Skjærgårdsjeepens flerbrukspotensial kan fort bli spist opp og fortært av en trang kabin, hvis bruksområde bregrenser seg til å fungere som stuveplass.

Funksjonalitet for de få

Askeladden 635 WA er en vellykket Walk Around. Båten er primært en skjærgårdsjeep, egnet til fiske, så vel som vannsport. Kabinen har selvfølgelig tatt noe av plassen vi forventer å finne i en skjærgårdsjeep. Likevel sikrer Walk Around konseptet godt tilgang til dekket forut. Resultatet av dette kompromisset er i sin helhet vellykket. Slik vi ser det står funksjonaliteten til 635 WA ikke tilbake for en tradisjonell skjærgårdsjeep. Med et unntak: Båten tåler ikke en alt for tallrik besetning. Dertil er det rett og slett for trangt.

Komfort

Som cruiser er 635 WA ikke noe dårlig valg. Komforten i cockpiten er upåklagelig, både under kjøring og ankret opp i en stille bukt. Stolene bak vindskjermen lar seg lett snu, og ved hjelp av bordplaten rigges det raskt opp en sosial spiseplass akter. Kabinen muliggjør også overnatting. Men neppe over lengre perioder, og neppe for mer en to personer. Med pantry babord i kabinen har du også muligheten til å diske opp et enkelt måltid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer