Bruksområder

Nidelv 610 Sport er en typisk daycruiser. Hva duger den egentlig til?

Nidelv 610 Sport er en daycruiser, og ingen skjærgårdsjeep, med sine fordeler og begrensninger dette har i forhold til sistnevnte:

Skjærgårdsjeep eller daycruiser?

Er du på jakt etter en båt som enkelt og greit tar deg med ut i skjærgården? En båt du kan bruke til vannsport, så vel som til fiske? En båt du bare kan legge til kai uten mer om og men? Da er ikke daycruiserkonseptet til Nidelv 610 Sport skipet du skal bruke penger på.

For en Nidelv 610 Sport krever at du setter kallesjen på etter bruk. Den krever også sitt vedlikehold utover å spyle båten en gang i året. Den er heller ikke den ideelle båten verken til vannsport eller fiske, og ikke minst, den er for dyr hvis slike aktiviteter er det primære i ditt maritime liv.

Cruiser for de intime

Hva er da båtens fortrinn fremfor fjordens tusener av skjærgårdsjeeper? Båten byr på bedre komfort enn selv den beste skjærgårdsjeep. Dermed kan du ta med svigermor, så vel som svirebrødre ut på fjorden. Men vi tør påstå det er som båt for to Nidelv 610 virkelig kommer til sin rett. Med to særs komfortable stoler, en aktersofa som med et enkelt håndgrep forvandles til en romslig solseng. Du har også muligheter til å overnatte hvis du og din kjære liker intimitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer