Bruksområder

Skibsplast 660 er ideel for dagsturer og korte overnattingsturer. Men båten har også andre bruksområder.

Publisert

Hvis du fjerner to av putene i akter-sofaen, får du nemlig lett tilgang til badeplattformen med tilhørende badestige. Dermed er det enkelt for badende og vannskikjørere å komme opp i båten igjen etter utført dyst.

For fin?

Problemet med 660 er kanskje at den rett og slett er litt for fin. Vi tror nemlig at den typiske 660-eieren vil forsøke å unngå for mye vannsøl på sofaen og den flotte teakdørken. Og nettopp det at båten er utstyrt med så fin dørk, polstring og puter, gjør at den ikke egner seg særlig godt for fisking heller. For én ting er vannsøl, noe helt annet er fiskeblod. Er du fiskeentusiast er det imidlertid ikke noe praktisk i veien for å dorge seg en tur eller for å kaste ut et bunnsnøre. For akter er nemlig fribordet relativt lavt.

Best som turbåt

Aller best egner nok 660 seg for dagsturer for inntil seks personer eller overnattingsturer for to. Båten er som nevnt utstyrt med en behagelig sofa og et feste for et coctailbord, slik at medbrakt mat kan nytes i båten. Den store og trivelige kabinen er utstyrt med varmeapparat, noe som gjør det mulig å reise på overnattingsturer både tidlig vår og sen høst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer