Kjøpe Porsche brukt

Brukt Porsche til Golf-pris

Mange drømmer om en Porsche i garasjen. Nå kan drømmen bli virkelighet. Til og med en legendarisk 911 ... til prisen av en VW Golf.

DRØMMEBIL: Nå finnes det mange brukte Porscher til salgs i Norge, men ekspertene advarer: - Kjøp ikke de billigste. Når det gjelder Porsche så gjenspeiler prisen nesten alltid kvaliteten. Foto: Porsche
DRØMMEBIL: Nå finnes det mange brukte Porscher til salgs i Norge, men ekspertene advarer: - Kjøp ikke de billigste. Når det gjelder Porsche så gjenspeiler prisen nesten alltid kvaliteten. Foto: Porsche Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norge er i ferd med å bli et Porsche-land. Sportsbilen som i mange år bare har vært en drøm for mange, er blitt mer og mer vanlig å se på norske veier. Ikke minst etter at Porsche lanserte sin første elbil Taycan. Nordmenn har stått i kø, og i løpet av noen måneder i fjor ble det solgt over 1200 eksemplarer av den avgiftsfrie, elektriske bilen. Det er flere enn Volvo solgte av sin XC40.

Mange brukte

Men det er ikke denne bilen det dreier seg om denne gang. Vi snakker om en mer klassisk Porsche. Går du inn på Finn.no i dag, vil du se at det er rundt 1000 brukte Porscher til salgs. De fleste av disse er 911 i mange forskjellige varianter, årsmodeller og prisklasser.

Er målet å eie en 911 med luftavkjølt motor, produsert mellom 1963 til 1997, kan det hende det fortsatt bare blir med drømmen. For entusiastene er modeller fra denne perioden den hellige gral. Det betyr høy pris.

I dag står det for eksempel en 1992-modell 911 RS «1 av 290 originale RS Clubsport» til salgs hos Porsche Classic Center i Son for 2 390 000 kroner.

Luftavkjølt 911 - hellig gral

Men det finnes mange andre muligheter til å bli Porsche-eier. Hva med for eksempel en 911 Carrera Cabriolet fra 1998 med 300 hester til 299 000 kroner? Bilen som ligger på Finn.no har ifølge selgeren fulgt alle servicer og nylig hatt en rekke oppgraderinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer