Bruktbil: Honda Accord - Den japanske BMW

Honda Accord hører til toppsjiktet fra japansk bilindustri. Høy kvalitet og en litt sportslig fremferd gjør bilene populære. Enkelte vil sammenlikne dem med BMW.

Bruktbil: Honda Accord - Den japanske BMW
Publisert

Honda hadde tidligere en Accord Aerodeck, men den forsvant når modellen vi omtaler her kom i produksjon. Dermed stod Accord igjen med et karosserialternativ, nemlig sedan.

Under panseret er det heller ikke det store mangfoldet, og mest vanlig er det å finne to literen på 131 hestekrefter. I tillegg til den motoren har Accord også vært tilbudt med en 1.8-liters motor med 115 hester, samt 2.2-liters motor med en ytelse på 150 hestekrefter.

Dette er feilene

Motor:- Sjekk registerreimen.- Slitt clutch.- Defelt, eller slitt, startmotor.Karosseri:- Karosserirust er lite utbredt på Honda Accord.Diverse.- Rustent eksosanlegg.- Problemer med sentrallås.

Historikk

1993:- Bilen vi omtaler lanseres. Forskjellene var både av teknisk og designmessig art.1996:- En forsiktig oppgradering av designet, blant annet med mer krom.1998:- Dagens modell introduseres.

Konklusjon

Konklusjonen er grei. Honda Accord er ikke noe dårlig kjøp, men bilen har aldri hatt den helt store populariteten i Norge. Det er derfor begrenset hva man finner brukt av disse bilene. Som nye er de kjennetegnet ved at de holder et rimelig bra utstyrsnivå, dette gjenspeiles naturlig nok også å de brukte bilene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer