Budsjettfleksibil fra VW

Polo-baserte Caddy blir avløst av en større bil som låner elementer fra storebror Golf.

Publisert
Sist oppdatert

For Volkswagen er nok nye Caddy viktig for å ha et komplett varebil program, men for DinSide Motors lesere er det kanskje mer interessant at Caddy vokser og kommer i en personbilutgave.

Touran og Golf

Fronten og akselavstanden deler nye Caddy med Volkswagens fleksibil Touran. Touran er mange barnefamiliers drømmebil, men prisen som starter rundt 250.000 kroner stopper nok mange. Kanskje de vil finne et godt alternativ i personbilutgaven av nye Caddy.

Dagens modell er en bestselger blant de små varebilene, hakk i hæl følger biler som Peugeot Partner og Citroën Berlingo. Antakelig vil Caddy bli en del dyrere i ny drakt.

Trend

Citroën Berlingo, Peugeot Partner og Renault Kangoo har lenge vært å få både som varebil og som personbil. De har fått en viss popularitet som personbiler, særlig setter mange pris på enorm bagasjeplass og lav pris. Disse bilene starter på rundt 180.000 kroner som personbiler.

Tyskerne kommer nå etter. Opel har laget en personbilutgave av Combo, den heter Combo Tourer. Ford er klar med sin personbilutgave av Transit Connect, Tourneo Connect, som kommer med kort og lang akselavstand. I den korte utgaven er ytre mål omtrent som Combo, og de er begge litt lengre enn de franske konkurrentene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer