Budsjettvinner for skog og mark

Vi var heldig med været under testingen av Terracan. Snøen lavet ned og bilen fikk utfordringer hele tiden.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om du helst ville kjørt rundt i en Mitsubishi Pajero eller Toyota Landcruiser kan du spare store summer på å velge en Terracan. Terracan leveres med kraftig dieselmotor, skinnseter, automatisk firehjulsdrift, automatgir og elektronisk klimaanlegg som standardutstyr. Du sparer rundt 140.000 kroner i forhold til en Landcruiser VX 90. Nå kommer Landcruiser som ny modell rett over nyttår, men den blir vel ikke særlig billigere enn den gamle.

Den h… skilleveggen

Innstigning går greit, men vi kjenner adrenalinet koke når vi ser hvor skilleveggen står. Et kjempestort lasterom og knøtteplass til mennesker er resultatet. Mine 196 centimeter passer dårlig her. Isolert sett er skinnsetene bra. Korsryggstøtte og gode justeringsmuligheter på sitteputen gjør det nesten levelig. Dette er ikke noe du vil kjøre lange distanser med. Rattet har kun tilteposisjon, men i varebilen er det ikke mulig å justere setet så langt bak at du trenger lengdejustering.

Skinnet er behagelig og til og med rattet er halveis i ”plastikktre” og skinn. Ganske elegant. Midtkonsollen er utstyrt med store knapper som enkelt kan betjenes med votter på hendene. Det samme gjelder de elektriske vindusheiserne og hendler. Vi lette lenge før vi fant knappen som åpner luken til diesellokket. Den er under dashbordet, halveis ned mot gasspedalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer