Bugatti Veyron slipper taket

Bilen med over 1.000 hestekrefter kommer nå uten tak. Bugatti Veyron Grand Sport blir noe ganske spesielt.

Publisert
Sist oppdatert

Bugatti har satt ny standard i superbilklassen med voldsomme Veyron. Kombinasjonen mellom krefter, luksus, komfort og sportslighet er ganske unik. Toppfarten på over 400 kilometer i timen, takket være 1001 hestekrefter, er heller ikke hverdagskost.

Ekstremt rask

Teknisk sett dreier seg det seg en svært avansert bil med firehjulsdrift og dobbelkløtsjkasse som formidler de enorme kreftene ned i bakken. Resultatet er en akselerasjon som tar pusten fra de fleste. 0-100 tar om lag 2,5 sekunder.

Helt åpen

Det har lenge vært spekulert i at en toppløs versjon er på vei. Og nå er den altså her. Som dere ser på bildene, dreier det seg om en slags Targa-variant med en hardtopp som må plukkes av og legges igjen hjemme. Men hele veien mellom takbjelken på toppen av frontruta og karosseriet bak hodestøttene, er det åpent opp til himmelen.

Litt "tregere"

Noen særlig flere detaljer om bilen, sier Bugatti fint lite om, men sannsynligvis vil toppfarten stoppe et sted før 400 kilometer i timen, noe som kanskje sunt er uten tak. Vi regner også med en beskjeden vektøkning som en følge av ekstra avstivning av karosseriet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer