Bugatti Veyron slipper taket

Bilen med over 1.000 hestekrefter kommer nå uten tak. Bugatti Veyron Grand Sport blir noe ganske spesielt.

Publisert
Sist oppdatert
...sannsynligvis vil toppfarten stoppe et sted før 400 kilometer i timen...


Bugatti har satt ny standard i superbilklassen med voldsomme Veyron. Kombinasjonen mellom krefter, luksus, komfort og sportslighet er ganske unik. Toppfarten på over 400 kilometer i timen, takket være 1001 hestekrefter, er heller ikke hverdagskost.

Ekstremt rask

Teknisk sett dreier seg det seg en svært avansert bil med firehjulsdrift og dobbelkløtsjkasse som formidler de enorme kreftene ned i bakken. Resultatet er en akselerasjon som tar pusten fra de fleste. 0-100 tar om lag 2,5 sekunder.

Helt åpen

Bugatti Veyron slipper taket

Bugatti Veyron slipper taket

  1. Fotoalbum: Over 1000 hester uten tak


Det har lenge vært spekulert i at en toppløs versjon er på vei. Og nå er den altså her. Som dere ser på bildene, dreier det seg om en slags Targa-variant med en hardtopp som må plukkes av og legges igjen hjemme. Men hele veien mellom takbjelken på toppen av frontruta og karosseriet bak hodestøttene, er det åpent opp til himmelen.

Litt "tregere"

Noen særlig flere detaljer om bilen, sier Bugatti fint lite om, men sannsynligvis vil toppfarten stoppe et sted før 400 kilometer i timen, noe som kanskje sunt er uten tak. Vi regner også med en beskjeden vektøkning som en følge av ekstra avstivning av karosseriet.

Bugatti Veyron Grand Sport skal presenteres på den amerikanske bilutstillingen Pebble Beach Concours d’Elegance i California.

  • Store bilder av Veyron.

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer