C-Max får allergi-sertifikat

Ford har bestemt seg for å satse tungt på allergiforebyggende interiører. Focus C-Max er først ute med allergi-sertifikat.

Publisert
Sist oppdatert
C-Max får allergi-sertifikat

C-Max får allergi-sertifikat

 1. Fotoalbum


Sertifikatet er utstedt av det uavhengige og respekterte selskapet TÜV Rheinland (Technischen Überwachungsvereine). Tyske TÜV har gjennomført vitenskapelige tester av interiørmaterialene i Focus C-Max på leting etter substanser som kan resultere i allergi.

Konklusjonen er altså at Ford har klart å utvikle et interiør som reduserer risikoen for allergier til et minimum. C-Max kan i tillegg skilte med et TÜV-sertifisert pollenfilter som sørger for at pollen effektivt stenges ute fra kupeen.

Alle modeller skal sertifiseres

C-Max får allergi-sertifikat


Ford lover at også fremtidige modeller skal ta hensyn til allergikere. I tillegg vil det gjennomføres allergitester av eksisterende modeller. Hvis disse testene avslører allergifremkallende stoffer, vil de aktuelle materialene bli byttet ut med nye og allergifrie alternativer.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Ford-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer