Caddy for mennesker

Citroen, Peugeot og Renault får ikke lenger være i fred med sine personbilutgaver av små varebiler.

Publisert
Sist oppdatert

Gunstig pris og fantastiske lastemuligheter har gjort biler som Citroen Berlingo, Peugeot Partner og Renault Kangoo relativt populære. Mange produsenter tilbyr etter hvert denne typen biler, og nå når Volkswagen bestemmer seg for å gå inn i dette markedssegmentet vil konkurransen bli tøffere.

Litt Touran, litt Golf

Forrige generasjon Caddy var basert på småbilen Polo. Den nye Caddyen er basert på Golf og Touran, og plassmessig er den minst like stor som Touran. Den blir den eneste bilen i denne klassen som kan leveres som syvseter, og i forhold til Touran er den 24.000 kroner billigere med samme motor under panseret. Det er egentlig en overraskende liten prisforskjell, og standardutstyret i Touran kan veie opp for mye av prisforskjellen.

Velg Life

Det har vært litt frem og tilbake med denne versjonen av Caddy i Norge, i andre europeiske land har den vært på markedet siden i fjor. Nå velger importøren å lansere den, og den vil dukke opp i to versjoner; Caddy og Caddy Life.

Ved å velge den riktigere utstyrte Life-versjonen (8.000 kroner ekstra) får du nødvendig utstyr som sidekollisjonsputer, fjernbetjent sentrallås, elektriske vinduer og elektriske sidespeil. Biler med Life-pakke vil også sikkert bli lettere å selge som bruktbil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer