Camaro på vintertest

Et amerikansk ikon er på vei tilbake.

Publisert
Sist oppdatert

Chevrolet Camaro er i ferd med å finne veien til produksjonsbåndet. Den amerikanske sportskupéen testes i disse dager i Sverige, og det er der disse bildene er tatt. Dette blir amerikansk sportsbil på godt og vondt. Det blir en stor bil med mye krefter, bakhjulsdrift og kanskje ikke verdens mest sofistikerte kjøreegenskaper. Det er rimelig sikkert at motoren blir en seksliters V8 med 400 hestekrefter og sylinderutkobling for å spare drivstoff. Vi regner også med at mindre motorer er på vei. Konseptbilen som du kan lese mer om i artikkelen under har 22-tommers felger bak og 21-tommers foran. Det ser unektelig kult ut, men det er usikkert om produksjonsmodellen blir utstyrt med de samme felgene.

Camaro på vintertest

Camaro på vintertest

  1. Store bilder


Camaro har fra før hatt et langt liv fra 1967 og frem til 2002, og ble totalt produsert i et antall av 4,8 millioner biler.

De som vil kjøre Camaro i Norge må klare seg på egen hånd. Det blir mest sannsynlig ingen ordinær import av denne bilen hit til landet.

Produksjon er beregnet å starte i sommer, og mest sannsynlig blir bilen vist på bilutstillingen i Detroit i januar neste år.

Les mer om Camaro her.

Store bilder finner du her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer