Campingbil

Vel fremme på etappens utvalgte overnattingssted vil du nok for første gang i ditt liv misunne de tyske bobil-eierne.

Publisert
Sist oppdatert

For det er svært trangt i Voyager. Bord og benker må felles opp og ned hver gang du skal forflytte deg, og du må stadig vekk ut av bilen for å snu deg eller få tilgang til de forskjellige funksjonene.

En ting om gangen

Kravene til soveplasser og kjøkkeninnredning tilfredstilles til en viss grad, men det er liten grad av harmoni mellom de forskjellige funksjonene. For eksempel må du legge ned bordet for å komme inn og ut, og skal kjøkkenbenken opp eller ned må benken klappes sammen.

Benken som vender bakover mot kjøkkeninnredningen og spisebordet er litt klønete å felle ut, og den er ikke særlig god å sitte på. Sitteputen er kort, polstringen tynn og sittehøyden er lav. Det er dessuten kun mulighet for en person å benytte seg av bordet på en noenlunde fornuftig måte.

Kjøkken

Kjøkkenfasilitetene består av en ett-bluss kokeapperat og en utslagsvask som er like grunn som et gjennomsnittlig serveringsbrett. Det er ikke noe opplegg for vann, og det er lite oppbevaringsplass ved matlaging. Hvis du ønsker å bruke spisebordet til avlastning er du nødt til først å felle ut vask og kokeapparat, deretter må du felle ut benken og så må du gjennomføre litt gymnastikk for brette ut spisebordet. Da er du fanget mellom benken og spisebordet. Det er god ståhøyde foran kjøkkenbenken ved at bunnen i sengen på hemsen kan fjernes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer