Caravanmessen er i gang

358 bobiler og vogner på ett brett.

VERDENS MINSTE? Denne campingvogna er en ny versjon av en gammel klassiker, og har knapt plass til annet enn to personer, soveplass og et bittelite kjøkken.
VERDENS MINSTE? Denne campingvogna er en ny versjon av en gammel klassiker, og har knapt plass til annet enn to personer, soveplass og et bittelite kjøkken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den årlige caravanmessen i Lillestrøm er i gang. I 16 år har messen funnet sted, og siden 2001 har besøkstallet ligget stabilt mellom 16.000 – 19.000. Årets utstilling rommer hele 328 forskjellige bobiler og campingvogner fra 58 utstillere. Dette er ny rekord, og burde gi et og annet for enhver smak.

En smart bobil

Flere kjøper bil

Andelen bobiler på messen er kraftig økende, men er i takt med salget. Bare siden 2009 er salget av bobiler økt med 75 %. Årsaken er antagelig den friheten bobilen gir, samtidig som fasiliteter og kvaliteten er blitt bedre. - Caravan er det frie liv, mener Konrad Sel, daglig leder av Caravanmessen. I fremtiden vil bobilen tvinge seg frem på sportsarrangementer og festivaler, tror han, og mener at caravan som boalternativ på fritiden vil bli enda sterkere fremover.

Jacuzzi på taket

3 x 2 biler

Etterhvert som salget øker kommer også luksusen. Concorde stilte i fjor med en bobil hvor det kunne fraktes en mindre bil baki. I år stiller de derfor med to, men også Frankia hadde tatt med seg en bobil som også fungerer som bilfrakter. Doningen er nesten like stor som en skolebuss, er basert på et MAN chassis, men har likevel en totalvekt som ikke overstiger de magiske 7.500 kg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer