Caravelle blir Multivan

Femte generasjon brødbil er klar til Genevè-utstillingen. Multivan har enda mer personbilpreg enn forgjengeren Caravelle.

Publisert
Sist oppdatert
Caravelle blir Multivan

Caravelle blir Multivan

  1. Store bilder!


Det er flerbruksbilvarianten som kalles Multivan. Den er utstyrt med skinner i gulvet som gjør det enkelt å ominnrede ved behov. Den vanligste versjonen vil bli utstyrt med tre seterader. De to enkeltsetene i rad to kan vendes, og er utstyrt med integrerte sidekollisjonsputer.

Innestemme

For at barna skal kunne bruke innestemme selv om de er plassert i tredje seterad er bilen utstyrt med et stemmeforsterker system. Seks mikrofoner i taket plukker opp lyden og forsterker den ved hjelp av bilens stereoanlegg. Systemet kan forhåpentligvis skrues av.

Ny dieselmotor

En femsylindret dieselmotor med pumpedyse innsprøytningssystem kommer i to effektvarianter; 130 hestekrefter med et dreiemoment på 340 Newtonmeter (Nm), og en med 174 hestekrefter og et dreiemoment på 400 Nm. En 1,9-liter på 104 hestekrefter er minste alternativ.

En 3,2-liters V6-motor med 230 hestekrefter er kraftigste bensinalternativ. Multivan kommer også med en 2-liter på 130 hestekrefter.

Multivan og Transporter samtidig

Multivan vil bli vist på Genevè-utstillingen til våren, og både Multivan og Transporter vil bli lansert i Norge i mai/juni.

Caravelle blir Multivan


Relaterte artikler

  • Her finner du våre Volkswagen-tester
  • Her finner du flere Volkswagen-nyheter
  • Her finner du våre Volkswagen spionartikler
  • Her finner du våre Volkswagen lanseringsartikler
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer