Prøvekjørt Audi R8

Carl-Fredrik (15) fikk bli med Dinside i heftige Audi R8

Tidenes beste vær i kombinasjon med den raskeste Audi-kabrioleten noensinne. Sommer'n 2018, ass ...

HÅRREISENDE: Carl-Fredrik (15) smilte fra øre til øre da han fikk bli med Dinside på tur i sportsbilen Audi R8. Foto: Jamieson Pothecary
HÅRREISENDE: Carl-Fredrik (15) smilte fra øre til øre da han fikk bli med Dinside på tur i sportsbilen Audi R8. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva gjør vi når vi har en superbil i fire dager og det eneste vi egentlig har lyst til, er å kjøre. Jo, vi gleder selvfølgelig noen andre. Vi la ut en Facebook-konkurranse og ba leserne i Oslo-området om å fortelle hvorfor akkurat de fortjente en tur i R8.

Valget falt på Carl-Fredrik. 15-åringen har vært abonnent av Autofil i sju år og har ikke planer om å si opp med det første. Han er en av få ungdommer som elsker å lese i bladform.

Carl-Fredrik er utrolig bilinteressert og oppdatert på bil og motor, så teorien om R8 var på plass.

Vi står utenfor en rimelig folketom Skøyenåsen skole. Det er matteeksamen og skolelyset er inne helt til klokka 12. Fokuset er først og fremst på skolen, selv om han visste at 610 hester sto utenfor og ventet. Det gjorde ikke vi.

Veien var kort fra skolesekken ble lagt igjen og ned i passasjersetet. Startknappen berøres og vi sitter omhyllet i V10-rus. Nå skal teori omdannes til praktisk bilinteresse. Vi unner oss en aldri så liten launch ut fra skolegården, til stor forlystelse for vaktmesteren og et par medelever, før vi peker nese mot svingete småveier som kan by på noen artige girskift og en smak på G-krefene som bor i den lave og brede doningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer