Cayenne med mer krefter og tilhengerkamera

Med 450 hestekrefter var Cayenne Turbo kongen av sportslige SUVer. Nå har den rykket ytterligere fra med 50 nye hestekrefter.

Publisert
Sist oppdatert

Det er tre nye ting på Cayenne. Alle tre motorvariantene kan nå leveres med panorama soltak og ryggekamera som skal gjøre det enklere å koble på store tilhengere. I tillegg kommer det en effektoppgradering til Cayenne Turbo. Porsche leverer dette med flere av sine biler, og det kan velges fra ekstrautstyrslisten ved bestilling av ny bil. For eksempel kan 320 hesteren i 911 leveres med 345 hestekrefter, og 911 Turbo kan leveres med 450 hestekrefter i stedet for 420.

Mer effekt

Det er nok ikke mange som har rukket å sutre veldig lenge over at Cayenne Turbo går for sakte. Med sine 450 hestekrefter ligger den på en akselerasjon fra 0 til 100 kilometer på 5,6 sekunder. Den oppgraderte motoren har fått ytterligere 50 hestekrefter, og yter nå 500 hestekrefter. Dreiemomentet har også økt fra 620 til 700 newtonmeter. Det gir en akselerasjon fra 0 til 100 på 5,3 sekunder og en toppfart på 270 kilometer i timen. Bensinforbruk ved blandet kjøring er 1,57 liter per mil.

Stort soltak og ryggekamera

Alle tre Cayenne-modeller kan fra desember i år leveres med panorama soltak. Det opereres elektrisk og har et totalt areal på 1,4 kvadratmeter, noe som er fire ganger så stort som et vanlig soltak. Soltaket består av tre bevegelige deler og en del som sitter fast. De kan vippes opp eller skyves bakover. Det er totalt 15 alternative kombinasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer