Cayenne tøffest

Porsche Cayenne tok en overlegen seier i vår uhøytidelige SUV-avstemming. Volvo XC90 og BMW X5 står også høyt i kurs blant DinSides lesere.

Publisert
Sist oppdatert

I alt ble det avgitt snaue 6.000 stemmer, hvorav Porsche Cayenne stakk av med 1.041 stykker, eller 17 prosent. Det betyr at Cayenne, som kom i fjor, fikk nesten like mange stemmer som andre og tredjeplassen til sammen. Det er ikke dårlig for Cayenne, som sannsynligvis er Norges sjeldneste SUV, med 31 registreringer totalt.

På andreplass finner vi en annen relativt ny stor-SUV, Volvo XC90. XC90 fikk 645 stemmer og slo dermed bronsemedaljevinneren, X5, med nesten 100 stemmer.

Dyre biler dominerer

Det ser i det hele tatt ut som om DinSides lesere har mest sans for de aller dyreste SUVene. På fjerdeplass finner vi nemlig Volkswagen Touareg (398 stemmer), etterfulgt av Land Rover Range Rover (279 stemmer). På sjetteplass finner vi nok bil i de øvre prisklassene - nemlig Toyota Landcruiser, som fikk 233 stemmer.

Outlander best blant de folkelige

Dermed kan Mitsubishi Outlander, som fikk 212 stemmer, skryte av å være den mest populære SUVen i prisklassen under 600.000 kroner. Outlander slo forøvrig Norges mest solgte SUV, Toyota RAV4, med fattige to stemmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer