Chevrolet Captiva priset

Vi har tidligere skrevet om Chevrolets nye folke-SUV. Nå er prisene klare på modellen som bør løfte Chevrolets salg betydelig, både her hjemme og i Europa forøvrig.

Publisert
Sist oppdatert

Importøren venter de første bilene til landet i oktober. Da snakker vi om volummodellen utstyrt med en 2,0-liters dieselmotor på 150 hestekrefter og 320 newtonmeter. Denne kan kun bestilles i utstyrsvesjonen LT. En mindre omfattende variant, LS, blir tilgjengelig på de svakere motorene som kommer senere. Med 150 hester under panseret, kan man velge mellom fem og syv seter. Med fem seter starter prisene på 439.900 kroner. For ytterligere 20.000 får man syv seter. Automatgir koster 19.000 kroner.

Flere motoralternativer

I februar kommer det også en laveffekt-utgave av samme motoren med mellom 120 og 127 hestekrefter. Denne vil med det lavere utstyrsnivået LS begynne på 405.900. Verken automatgir eller syv seter er tilgjengelig med denne motoren under panseret. Captiva kan også leveres med to bensinmotorer. Èn firesylindret 2,4-liter på 136 hestekrefter og èn V6 på 3,2-liter med 230 hk. Sistnevnte blir neppe særlig aktuell for Norge, og tas derfor bare inn på bestilling. 2,4-literen kan leveres med både fem og syv seter og koster i LT-utgave fra 429.900 kroner.

 • Større omtale av Captiva finner du her.
 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer