Chevrolet klinger best

- Hva klinger best, Daewoo eller Chevrolet?, spurte vi våre lesere. -Ingen tvil, Chevrolet er et bedre navn, fikk vi til svar.

SPENNENDE FORSØK: Kan virkelig General Motors klare å øke salget bare ved å bytte navn og emblemer? Til neste år vil vi få vite svaret.
SPENNENDE FORSØK: Kan virkelig General Motors klare å øke salget bare ved å bytte navn og emblemer? Til neste år vil vi få vite svaret. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele 83 prosent, eller 513 lesere, mener at Chevrolet er et bedre navn enn Daewoo. Kun 108 lesere valgte å gi uttrykk for motsatt oppfatning. Hvis DinSides lesere er representative for den norske befolkning generelt, ser det ut til at den norske Daewoo-importøren har grunn til å være fornøyd. Eier General Motors har nemlig bestemt seg for at Daewoo skal skifte navn til Chevrolet i Europa. Navneskiftet trer offisielt i kraft 1. januar i 2005, mens den norske importørene har valgt å vente til 1. februar.

Ikke opplagt

Mange vil kanskje mene at det var opplagt at resultatet skulle bli som det ble. Vi var imidlertid ikke helt sikre på hvordan denne avstemmingen ville ende. Koranske bilmerker har riktignok ikke spesielt høy status her i landet, men det har heller ikke de amerikanske.

Da vi i januar spurte våre lesere om hvilken bilprodusent som lager verdens dårligste biler, fikk faktisk amerikanske Chrysler 853 stemmer, drøye 150 stemmer mer enn Daewoo som "kun" fikk 698. Chevrolet var ikke med i avstemmingen, fordi merket foreløpig ikke markedsføres aktivt her i landet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer