Chevrolet SSR: Kupékabrioletvarebil

Chevrolet SSR er en underlig blanding av flere bilkonsepter og her hjemme gjør den spesielle fasongen at den tilfredsstiller varebilreglene. Vi snakker her om et kabrioletkupp.

Publisert
Sist oppdatert

En tilsvarende bil med like stor motor, registrert som personbil, ville nok kostet omtrent dobbelt så mye som denne. For å komme med en enda mer knusende sammenligning nevner vi følgende: Vi skal være svært forsiktig med å sette denne yankee-bilen i samme bås som en SL500, men prismessig er det interessant å nevne en setning i denne sammenhengen. En SL500 har 5-liters salgvolum og 306 hestekrefter og koster over 1,5 millioner kroner. En SSR registrert som varebil klasse 2 koster 593.000 kroner hos Alfaset Auto.

Vill

Chevrolet SSR bygges på Chevrolet Blazer-plattform og leveres med en 5,3-liters V8-motor med 300 hestekrefter. I Norge leveres den med en firetrinns automatgirkasse og driften går til bakhjulene. Prestasjonene har vi dessverre ikke, men det er grunn til å tro at dette er ganske friskt. Bakhjulene er i dimensjonen 295/40-20 og foran sitter det dekk med størrelse 255/45-19.

Utstyr

Den leveres med en del utstyr, og felgene på bildene, skinnseter (elektrisk justerbare med varme), multifunksjonsratt, Bose stereo med CD-veksler og elektrisk drevet tak er noe av standardutstyret. Bilen ser ellers helt ut som på bildene. Den finnes også i rød og sort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer