Chevrolet utfordrer VW Touran

Chevy utfordrer med god plass, syv seter, og smarte løsninger.

Chevrolet Orlando Foto: GM
Chevrolet Orlando Foto: GM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bilutstillingen i Paris om en måned vil bli fødested for en Chevrolet Orlando, en syvseters MPV med plattform og øvrig teknikk som stammer fra Chevrolet Cruze. Bilen skal rett ut og kjempe om de samme kundene som blant annet VW Touran, Toyota Verso, og Mazda 5, og vil blant annet kunne tilby 7 seter til folket. Selv om bilen ikke skal selges i USA har Chevrolet likevel valgt å gi bilen et amerikansk navn. Konseptbilen av Orlando ble vist allerede i 2008, og da med samme navn som produksjonsmodellen.

Tradisjonell drivlinje, eller?

Under panseret kan du velge blant en 1,8-liter bensinmotor på 141 hk, eller to 2-liters dieseler på henholdsvis 131 eller 163 hk. I god amerikansk ånd vil Chevrolet også kunne tilby en automatkasse, som vi tør tippe blir en 6-trinns versjon. Selv om GM kaller bilen en slags crossover, så er det lite som tyder på at Orlando noen gang vil få firehjulsdrift. Det er dog ikke så lenge siden Chevrolet viste frem en konseptbil med navnet Volt MPV5. Det blotte øyet kan se at det er Orlando som har gitt karossereiet til den elektriske versjonen av en MPV, som fortsatt befinner seg på konsepstadiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer