Chrysler konsept: 300 Hemi C

Detroit (Din Side Bil): Bakhjulsdrift, 5,7-liters V8 motor og 353 hestekrefter. Cabriolet? Naturligvis. Møt konseptbilen som er mer enn et konsept…

Publisert

JA! Stod det på utallige plakater som pressefolk ivrig viftet med da stemmen fra høyttaleren spurte om Chrysler skulle sette 300 Hemi C i produksjon. Ingen løftet plakaten med ”Nei” på over hodet.

Og akkurat det kan være et tegn på at Chrysler velger å sende 300 Hemi C utfor samlebåndet.

Viser retningen

At man ikke skal tillegge en impulsiv markedsanalyse som denne for mye vekt er klart, men tar man med seg 300 Hemi C ut av neonlysenes skinn vil man raskt se at dette faktisk er en bil som passer som hånd i hanske inn i Chryslers modellprogram.

Noe Tom Gale, Executive Vice President for produktutvikling og design, da også sier: -- Denne bilen viser retningen vi ville ta dersom vi igjen skulle selge en ekte luksuriøs amerikansk bil med V8 motor, bakhjulsdrift og høye ytelser…

Vi nevner selvfølgelig ikke det faktum at navnet Chrysler 300 allerede er representert i Chryslers rekker gjennom sedanen 300M – heller ikke nevner vi at Chrysler nærmest har det for vane å sette prototyper ut i produksjon. Eller at 300 Hemi C, foruten å være en produksjonsmodell, også kan antyde hvordan 300M vil se ut nå den kommer med sin første ansiktsløftning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer