Chrysler konsept: Jeep Varsity

Detroit (DinSide Bil): Hvorfor må alle terrengbiler se ut som oppblåste stasjonsvogner? Hvorfor har ingen laget en terrengbil som ser ut som en vanlig personbil? Fordi konseptbilen Jeep Varsity ikke ble vist før i dag.

Publisert

Du er aldri i tvil om hva Varsity er. Aldri. Den er en vaskeekte terrengbil, og ikke noe annet. Men det som gjør den så spesiell er designet, for bilen ser ut som en helt vanlig personbil. Den er bare så uendelig mye barskere…

Barsk

Fronten er naturlig nok preget av Jeep sin spesielle grill, men de runde – og tett plasserte – tåkelysene gjør også sitt sammen med den store og kraftige støtfangeren, til at Jeep Varsity har en utstråling så barsk at det gir oss gåsehud. Bak er utseendet ivaretatt av en stor Jeep logo, to midtmonterte eksosrør og – igjen – en stor og kraftig støtfanger. Hjulene måler 235/55 R - 19 og har ikke de store problemene med å passe under de brede skjermene.

At bilen er en vaskeekte terrengbil understrekes dessuten av korte overheng foran og bak, sammen med høy bakkeklaring (24,13 centimeter).

Firehjulsdrift og masse muskler

Jeep Varsity har naturligvis firehjulsdrift som kan kobles inn i fart, og du har flere valgmuligheter for hvordan du vil fordele kreftene hjulene imellom. Ved vanlig kjøring velger du bakhjulsdrift, mens du kobler inn firehjulsdriften hår veien blir våt og glatt – eller du trenger litt ekstra godt feste – skal du virkelig ut i skogen sørger permanent firehjulsdrift med lavgir for at du kommer deg frem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer