Chrysler og Jeep bedre garantert

I sammenheng med at Bertel O. Steen har overtatt importen av Chrysler og Jeep, bedres nybilgarantien nå fra to til tre år.

3 ÅR: Chrysler PT Cruiser
3 ÅR: Chrysler PT Cruiser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Inntil nylig ble de amerikanske bilmerkene Chrysler og Jeep importert av Møller US, et datterselskap av MøllerGruppen, som også importerer Audi, Seat, Skoda og Volkswagen. Nå er imidlertid importen av disse to merkene overtatt av Bertel 0. Steen, noe som er mer logisk. Bertel O. Steen importerer også Mercedes-Benz, et merke som i likhet med Chrysler og Jeep inngår i det internasjonale konsernet DaimlerChrysler.

Også Dodge

I sammenheng med overtakelsen, har Bertel O. Steen bestemt seg for å øke nybilgarantien for Chrysler og Jeep fra to til tre år. Også Dodge, som vil bli importert av Bertel O. Steen, vil få tre år.

Dermed kommer disse tre amerikanske merkene inn i det gode selskap. Hele 33 bilmerker selges nå med tre år nybilgaranti i Norge.

BMW og Volvo i dårlig selskap

Samtidig blir BMW og Volvos svake garantiordning enda mer eksponert. Disse to merkene selges nemlig med bare to år nybilgaranti. Etter at Chrysler og Jeep forlot toårsklubben, er det nå kun fem medlemmer igjen på listen foruten BMW og Volvo - Mini, Morgan, Porsche, Ssangyong og Think. Ingen av disse merkene kan sies å være spesielt store her i landet, og BMW og Volvo har dermed havnet i enda dårligere selskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer