Chrysler Voyager 2,5TD: Elektrisk (2)

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: Chrysler
Modell: Voyager
Motor: 2,5TD
Årsmodell: 2002
Kilometerstand: 208.400

Problem: Elektrisk (2).
Har et tips i denne saken, da dette også var et problem på vår 2000 mod.
Etter å ha gått over el. anlegg, viste det seg at det var ”gnag” på kabel-pakken som ligger under batteri kasse og sikringsboks i motorrom. Her ligger det en kabelpakke som er utsatt for gnag fra support beslagene til sikring og batteriboks, dette forårsaket problemene på vår bil. Sikring #12 i kupe røk også pga. dette. Vi er medlem i Amcar og fikk el skjema fra de, siden ingen av verkstedshåndbøkene som er i salg omhandler dieselutgavene. Og siden det var så vanskelig for merkeforhandlere å bidra med dette, selv etter ønske om å kjøpe skjema. Håper du kan videre formidle denne til den som trenger det.

Svar: Takk for denne tilbakemeldingen. Det er ofte vanskelig å finne slike feil som fører til at en sikring ryker av og til og noen ganger hele tiden. Det kan være på grunn av at ledninger ligger for nærme metall som har skarpe kanter og som fører til at sikringer ryker eller at en komponent er defekt. Å gå over alle ledninger kan være en tidkrevende prosess og kanskje må man skifte ut hele kabler på grunn av skader man ikke kan se.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer