Citroen Berlingo: Mer bilaktig

Superpraktiske Citroen Berlingo er pyntet opp med ny front. Mer utstyr gjør den billige kommodeslukeren litt dyrere.

Publisert
Sist oppdatert

I snitt øker de fire motorvariantene med i underkant av 10.000 kroner hver. Billigste Berlingo koster nå 173.900 kroner, men da er ikke ABS-bremser inkludert. Det er nødvendig ekstrautstyr til 4.000 kroner.

Nytt dashbord

Det fargerike dashbordet som kjennetegnet Berlingo er byttet ut med en mer diskret variant i sort og grått. En tidsriktig kraftig midtkonsoll deler dashbordet i to. Modeller med klimaanlegg får avkjølt hanskerom.

Også baksetepassasjerene nyter godt av oppgraderingen. To foldebord har funnet sin plass på forseteryggene. I bagasjerommet kommer en utbrettbar bagasjetralle som standard.

Tøffere

De ny frontlyktene gir Berlingo en tøffere front, og det er fronten som har gjennomgått størst forandringer. Korporalvinklene i grillen er også blitt større. De to største motoralternativene får 15-tommers felger som standard.

Litt sterkere

Minste bensin- og dieselmotor har fått litt høyere dreiemoment, ellers er det lite forandringer på motorene. Berlingo kommer med to bensinalternativer (1,4-liter/75 hk og 1,6-liter/110 hk), og to dieselmotorer (1,9-liter/71 hk og 2-liter/90 hk).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer