Citroen C2

Citroen viser sin siste småbil. Den er liten og plasserer seg sammen med Nissan Micra og Mini størrelesemessig.

Publisert
Sist oppdatert
Citroen C2

Citroen C2

  1. Store bilder
Citroen C2


C2 blir i utgangspunktet tilgjengelig med fire forskjellige motorer. Det er tre bensinmotorer og en HDi Common Rail dieselmotor. To av motorene kan leveres med den nye girkassen SensoDrive, som nettopp er blitt introdusert i C3.

Dristig

C2 har sprekt design og har et sterkt skille midt på bilen. Sett fra siden har bilen helt avbrutte linjer der bakparten begynner. Interiøret er fargerikt og friskt kan blant annet leveres med flere kule girspaker.

C2 skal være en fleksibel bil med muligheter til å forandre interiøret etter behov. De to individuelle setene bak er montert på skinner slik at de kan skyves frem og tilbake, samt at de kan foldes sammen med et enkelt håndgrep.

Utstyr

Inntil 16 tommers dekk kan monteres på C2. Modellen har blant annet følgende standardutstyr: Variabel servostyring, automatisk klimaanlegg, ryggesensor, konstantfartsholder og seks kollisjonsputer.

C2 er bygget på den samme plattformen som C3 og C3 Pluriel. Bilens lengde er 3,66 meter, bredden er 1,66 meter og høyden 1,46 m. Den leveres også kun med tre dører.

Bilen er i salg i Norge i løpet av siste kvartal.

Store bilder finner du her

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer