Citroën C4: Prisene klare

Citroën C4-prisene er midt på treet. Verken motorutvalg eller utstyrsnivå er spesielt imponerende.

Publisert
Sist oppdatert

Citroëns nye kompaktklassebil lanseres egentlig ikke før i midten av januar 2005, men skal ifølge Citroën-importøren ha førpremiere i november. Uansett er det uvanlig at en importør slipper så mye informasjon om en ny bil flere måneder før den offisielle salgstarten.

Det vi allerede visste, er at C4 kommer i to varianter, en femdørs kombi og en tredørs-utgave. Om tredørs-utgaven er en tredørs kombi eller en kupé kan diskuteres, men Citroën velger i hvert fall å bruke sistnevnte betegnelse.

Fra 194.000 kroner

Det nye er at vi nå vet at femdørsutgaven starter på 194.000 kroner med 1,4-liters motor (90 hk) og laveste utstyrsnivå - X, mens rimeligste tredørs koster 215.000 kroner med 1,6-liters motor (110 hk). Disse prisene er imidlertid ikke spesielt interessante, fordi disse bilene nærmest er ribbet for utstyr.

Neste utstyrsnivå, SX (femdørs) og VT Pack (tredørs), er noe bedre. Her får man i hvert fall radio og manuelt klimaanlegg med på kjøpet. I dette utstyrsnivået koster femdørs-utgaven 218.000 kroner med 1,6-liters motor. Tredørsutgaven er en god del dyrere og koster 233.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer