Citroën Evasion: Fransk flerbruk

1999-modellene av Evasion er nå klare til å introduseres for det norske markedet. Kun med små endringer på eksteriør og interiør, og en liten prisøkning.

Citroën Evasion: Fransk flerbruk
Publisert

Evasion er tilgjengelig som 5- eller 7-seters personbil, eller som varebil. Motorene i 1999-modellene er de samme som fjorårets modell; 7-seterne fåes med to bensinalternativer, og 5-seteren med en dieselmotor. For å lese mer om kreftene under panseret, kan du klikke her.

Samme endringer som Peugeot 806

Citroën Evasion er stort sett den samme bilen som Peugeot 806, med unntak av noen små design-messige ulikheter. De eksteriørmessige endringene på 1999-utgavene av de to eneggede tvillingene er også stort sett de samme; endret grill og nye frontlykter. Citroën har i tillegg forstørret logoen foran litt, og pusset litt på sidelistene og bakluken. 1999-modellen av 806 kan du lese om her.

Små interiørendringer

Interiørmessig er det også kun små endringer å spore på dette års Evasion, i forhold til forgjengeren; kartmappe foran, nedfellbare bord i forseteryggen, og oppbevaringslommer i sidedørene. Evasion kommer i én utstyrsgrad: SX. I all hovedsak innebærer dette det samme i årets modell som det gjorde i fjorårets. 5-seteren, som tidligere hadde utstyrsnivå X, har nå også blitt oppgradert til SX, noe som betyr at du får startsperre, tåkelys som standard, og et prispåslag på 11.100 kroner. Her kan du se prisene på Citroën Evasion.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer