Citroëns nye flerbruksbil offisiell

Få dager etter at bildene av en miniatyrmodell lekket ut, offentliggjør Citroën bilder og mer informasjon om C4 Picasso.

Publisert
Sist oppdatert

Bildene viser en bil mer eller mindre identisk med modellvarianten som lå til salgs på ebay.com forrige uke. Målene avslører at dette blir en rommelig flerbruksbil. Lengden på 459 centimeter er henholdsvis 10 og 20 centimeter mer enn konkurrentene Renault Grand Scénic og Volkswagen Touran. Det store glasstaket på over en kvadratmeter burde også bidra til romfølelsen.

Fleksibelt interiør

Innvendig lover Citroën fleksible seteløsninger og god plass til både passasjerer og bagasje. Alle setene kan felles ned i gulvet og man får da et slett lasteplan helt frem til forsetene. Med alle setene nedfelt er lastekapasiteten voksne 1.951 liter (VDA). Som femseter med den midterste seteraden i bakerste posisjon, rommer bagasjerommet i C4 Picasso 576 liter. Bagasjerommet reduseres betraktelig med de bakerste setene oppslått, men oppbevaringsrom under setene kompenserer til en viss grad for dette.

Trekløver

C4 Picasso skal komplettere Citroëns flerbruksbilutvalg og plasserer seg mellom den mindre og aldrende Xsara Picasso og storebror C8. At Xsara Picasso fortsatt skal produseres, kommer kanskje som en overraskelse på mange, men med tanke på at C4 Picasso i første omgang blir en syvseter burde det likevel være plass for den. En kortere femseters versjon av C4 Picasso ryktes imidlertid også å være på vei som en konkurrent til eksempelvis Ford C-max og Renault Scénic.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer