Civic i mange nye former neste år

Selv om kombiversjonen ble vist først, er det sedanen som kommer i salg først, etterfulgt av kombien -- og en helt ny fleksibil.

Publisert

At Civic skulle komme som sedan i tillegg til kombikupeen som ble 17231">vist i Paris for en måned siden, var ingen overraskelse. Og de første bildene av bilen viser en tilsynelatende elegant sedan i kompaktklassen med det samme smarte interiøret som ble vist i kombikupeen i Paris.

Og det er sedanen norske forbrukere kan stifte bekjentskap med først, denne lanseres på det norske marked i februar/mars. Sedanen vil bli solgt med den nye 1,6-liters motoren.

Litt senere, rundt påsketider, kommer kombikupeen som vi 16446">tidligere har omtalt.

Stream -- nytt MPV-konsept

Konseptbilen Stream ble nylig vist i Japan, og den norske Honda-importøren bekrefter at dette er en flerbruksbil i kompaktklassen som er bygget på Civic-plattform. Denne bilen vil bli vist første gang i Europeisk utgave på Geneve-utstillingen neste vår, og det blir antydet at Stream kan komme til det norske marked like etter kombikupeen, det vil si på vårparten, sannsynligvis etter påske neste år.

Også denne modellen vil få helt flatt gulv, girspak på dashbordet og dermed åpner det seg store muligheter for ekstremt fleksibel plassutnyttelse i denne bilen, som blir en direkte konkurrent til Opel Zafira, Renault Megane Scenic og lignende fleksibiler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer