Coaster 800 - Komfort og fart for familien

Coaster 800 er en eksklusiv båt for de som krever litt ekstra. Materialvalg og finish er i toppklasse, i tillegg kan du glede deg over gode sjøegenskaper og gunstige plass forhold.

Publisert

Coaster 800 er en blanding av skjærgardsjeep og mer tradisjonelle kabincruisere. Coaster kaller 800 for en walkaround, og dette kommer av det nedsenkede dollbordet rundt kabinen. Dette gjør at bevegelse frem i baugen blir enkelt og trygt. Samtidig opprettholder du mulighetene til overnatting og enkle fasiliteter under dekk.

Coaster 800 er en effektiv båt som ved hjelp av forskjellige typer motorer kan tilpasses mange behov. Minste motoralternativ er en bensinmotor med 210 hestekrefter fra MerCruiser og største variant er HP 500 EFI med 470 hester fra samme produsent. Vår testbåt var utstyrt med en 7,3 liters dieselmotor fra MerCruiser. Denne ga båten god fart og god akselerasjon, men dessverre også litt vinglete gange i liten fart.

Motor avgjør

Det bor mye ressurser i en Coaster og det er i stor grad du selv som avgjør hvor heftig kjøreopplevelsen skal bli. Vi hadde 270 dieselhester og dette er helt klart en "familievennlig" variant av båten. Vi kjenner adrenalinet pumpe i årene bare med tanken på hva en MerCruiser HP 500 kan gjøre med en Coaster 800. Da forsvinner både komfort og økonomi til fordel for hysteriske fartsopplevelser og tilhørende bensinforbruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer