Cooper S som kabriolet

Begge versjonene av Cooper S kommer med den nye versjonen av 1,6-literen.

Publisert
Sist oppdatert

7 hestekrefters økning gjør at Cooper S nå har 170 hesterkefter ved 6.000 o/min. Dreiemomentet er også økt med 10 Newtonmeter (Nm), nå er 220 Nm tilgjengelig ved 4.000 o/min. Sammen med en sekstrinns girkasse er dette effekt nok til at Mini Cooper S kabriolet stikker til 100 km/t på 7,4 sekunder.

Samtidig med ansiktsløftning

De endringene som er gjort på Mini med tak, blir å finne igjen på kabrioletutgaven. Ny front- og hekkstøtfanger, og klare lyktglass er lettest gjenkjennelig. Også ryggelyset er endret ved at det nå er integrert i baklysene. Interiøret er også oppgradert med seter som skal gi bedre støtte og større oppbevaringsrom. Og isofix-fester for barnestoler er nå standard i alle utgaver.

170-hesteren gjør at en vanlig Cooper S kniper 0,2-sekunder fra 0-100 km/t i forhold til kabrioleten og i forhold til forrige versjon med 163 hestekrefter. En bitteliten økning i dreiemomentet i 90-hesteren som sitter i One, 1 Nm, skal sammen med ny girkasse sørge for bedre fleksibilitet. 115-hesteren i Cooper fortsetter uforandret.

Mini kommer som kabriolet i One- og Cooper-utgave i tillegg til Cooper S, og i løpet av mai kan du lese om vår første prøvekjøring her på DinSide Motor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer