Corolla syvseter

Dagens japanskproduserte Corolla Verso blir erstattet av den tyrkiskproduserte nye Corolla Verso.

Publisert
Sist oppdatert

Det skal være snakk om en helt ny modell, og det har gitt Toyota muligheten til å oppfylle kravene om ekstra seter på det europeiske markedet. Viktige konkurrenter som Volkswagen Touran har syv seter, og Renault Scenic får det hvert øyeblikk i modellen Grand Scenic.

Enklest

Ifølge Toyota skal setefleksibiliteten være den beste på markedet. Det skal være mulig å legge alle de fem bakre setene flatt i gulvet. Det blir spennende å se hvordan løsningene fungerer i praksis.

Designen er ulik dagens Corolla Verso, den nye bilen ser større ut, og gir et mer eksklusivt inntrykk. I følge pressemeldingen fra Toyota skal designen være SUV-inspirert fra bakken og opp til toppen av hjulbuene, mens det derfra og opp har vært det dynamiske som har vært rettesnoren. Interiøret er også endret fra dagens utgave, og på bildene ser også det spennende ut.

Nye Corolla Verso skal vises i Geneve i mars, og dukker opp i Norge i juni.

Corolla Verso blir et relativt vanlig syn på norske veier hvis importøren får det som de vil, de håper å selge 1.000 Corolla Verso i 2004.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer